Een lekker drankje en tijd am kennis te maken 01 Figure if out :-) Tijd voor de offerte 02 Voorpret is leukste pret . Tijd voor de details 03 The GIG day ! Jullie in het middelpunt , ik leg vast 04 The GIG day ! Jullie in het middelpunt , ik leg vast 05 The GIG day ! Jullie in het middelpunt , ik leg vast 06

The site is under preparation

werkwijze

werkwijze

Step One

Lementum musat dignissim Mi vestibulum iaculis Consectetur.

In 6 stappen neem ik met jullie mijn werkwijze door.. Na het eerste contact en de datum check nodig ik jullie graag samen uit voor een kennismakingsgesprek in Nootdorp of via beeldbellen.
Bruidsfotografie is zo persoonlijk en de klik is enorm belangrijk. Natuurlijk nemen we de planning door van jullie dag en vind ik het leuk om met jullie mee te denken, bijvoorbeeld over de mooiste locaties voor de fotoshoot en het wel of niet inzetten van een second shooter. Prachtige demo trouwalbums liggen voor jullie klaar om te bekijken.

Belangrijker nog vind ik jullie persoonlijke verhalen. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet en wat maakt de ander zo speciaal? Hoe willen jullie terug kijken op jullie bruiloft en hoe gaan jullie dat realiseren?

Mijn ervaring is dat de bruidsreportage al start bij deze eerste kennismaking, daar leggen we de basis voor een fijne samenwerking.

Step Two

DE OFFERTE
SEAL THE DEAL.

Na de kennismaking ontvangen jullie van mij de offerte. Tijd voor jullie om het gesprek te laten bezinken. Wat vonden jullie van het gesprek? Zijn jullie er van overtuigd dat ik jullie grote dag vast zal leggen zoals jullie voor ogen hebben? Zijn er wellicht nog vragen? Stel ze gerust.

Met het versturen van de offerte hou ik jullie trouwdatum 2 weken in optie. Binnen die twee weken ontvang ik graag een berichtje met wat jullie besloten hebben. Ik vind het altijd een eer als een bruidspaar heel bewust voor mij kiest. Tijd voor de voorpret!

g natoque.

Step Three

DE VOORPRET
TELL ME MORE.

Ongeveer twee weken voor de bruiloft spreek ik graag nog eens met jullie af. Jullie dag is dan tot in detail gepland en die details en bijzonderheden neem ik graag met jullie door.

Daarnaast neem ik ook altijd even contact op met de ceremoniemeester, zo kom ik vaak aan waardevolle, interessante en nog geheime informatie ;-).

Kleine en grote verhalen, ik wil ze allemaal vertellen door middel van mijn foto’s.

De grote dag is bijna daar!

Step Three

Title example. Click to edit.

Inceptos diam proin justo in nibh enim quam.

Title example. Click to edit.

Inceptos diam proin justo in nibh enim quam.